FANTASIA SAA SEINÄÄ

Torstai 18.7.2013 klo 20:10 - Merja


fants600.jpgFantasia on yksi Haihatuksen pihapiirin kolmesta talosta. Sitä on remontoitu syksystä 2011 lähtien tarkoituksena valmistua joskus ympärivuotisen kulttuuritoiminnan tilaksi.

Remonttiin on saatu EU-rahoitusta ja hankkeen nimenä on Fantasia. Koska suunnitelmilla on tapana kypsyä kuin viini vanhetessaan, voi Fantasian nimikin vielä vaihtua, kunhan talon lopullinen ulkomuoto ja toiminnan sisältö valmistuu. Sanotaanhan ettei lopullista nimeä voi valita ennenkuin lapsi on syntynyt.

Remontti on edennyt tänä kesänä ripeästi. Sisätilat ovat vielä purkytyön jäliltä ihan avoinna, jokseenkin siinä tilassa mihin se jäi viime kesäisen kansainvälisen työleirin päättyessä. Lattiat ovat vielä niillä sahanpuruillaan, mihin Baris, Canberk, Lin, Bryan, Federico, Anna, Masha, Ksenia, Hugo, Katcka, Kati ja Anna ne jättivät.

Ulkokuori rakentuu parhaillaan uutteran timpurimme Eikan käsissä varmaan tahtiin. Työtä on nyt heinäkuussa tehostanut entisestään  "Haihatuksen nuoriso-osaston" eli kesäpoikamme Iivarin ehtiminen Eikan apuun. Iivari jatkakoon nuorisotyön parissa taas enemmän elokuussa lomakausien päättyessä. Nyt on rakentamisen aika.

Toisessa päässä tonttia on Muu maa kesänäyttely avoinna vielä - apua! eikun enää!- reilu kaksi viikkoa. Joten vielä ehtii, vai ehtiikö?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini