KUU PAULIINASTA KESÄÄN...

Sunnuntai 13.5.2012 klo 20:02 - Merja


pauliina400.jpg

kuvassa Pauliina Turakka Purhonen

Tänään alkoi kesänäyttely rakentumaan kolmannentoista kerran. Ensi viikonloppuna tulee useampikin taiteilija tuomaan ja ripustamaan teoksiaan. Pauliina tuli ensimmäisenä koska on viikon kuluttua lähdössä Meksikoon residenssiin josta palaa takaisin vasta kesänäyttelyn auettua. 

Jälleen kerran on Facebookin verkostot testattu toimiviksi äkillisen tarpeen hetkellä. Pauliina vinkkasi viikolla tarvitsevansa ripustukseensa "jotain vaikka tummaa hyllyä" jollaista ei Haihatuksen nurkista tällä kertaa löytynyt - vaikka kaikkea kamaa ja kalua talossa yleensä onkin. Äkkiä siis pistimme haun virtuaaliverkkoihin leviämään eikä aikaakaan kun kirjahylly oli jo noudettavissa naapurikylän puolelta. Kiitos Joutsan kirppisryhmän ja sitä kautta Jaanan, joka kirjahyllylahjoitustaan vastaan ansaitsee ainakin ilmaisen sisäänpääsyn kesän näyttelyyn. Pauliina asetteli tänään veistoksensa mielissään hyllyihin, sommitteli taulut seinille ja lopputulokseen olemme kaikki tyytyväisiä. 

Tästä on taas hyvä jatkaa. Kuu Pauliinasta kesään, puolikuuta Pekasta, Väänäsestä vähäsen ja niin edelleen. Näin se jotenkin mennee tämäkin ripustus. Ja hyvä tulee. Ihan varmasti.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini