HAIHATUS HAKEE JOKA PAIKAN HÖYLÄÄ

Työllistämistukeen oikeutettu henkilö saa työpaikan Haihatuksessa kiinteistöhuollon, asiakaspalvelun, näyttelypäivystyksen ynnä muissa taidelaitoksen moninaisissa tehtävissä.Tehtävää voidaan painottaa tekijän kykyjen mukaiseksi. Työsuhteen toivotaan alkavan syksyllä 2017 ja tarvittaessa voidaan neuvotella myös asunnosta.

yhteydenotot ainoastaan sähköpostitse: haihatus@haihatus.fi


VAPAAEHTOISTYÖTÄ JA TYÖHARJOITTELUA

Haihatus hakee harjoittelijoita ja vapaaehtoistyöntekijöitä moniin hommiin

Taiteiden, kulttuurin, matkailun, kiinteistöhuollon ym opiskelijat ja harrastajat huomio: tässäpä on oiva mahdollisuus perehtyä maailman taidekulttuuriin ja verkostoitua kansainväliseen taidemaailmaan keskisuomalaisella maalaispaikkakunnalla. Työ voidaan räätälöidä hakijan suuntautumisen ja kiinnostuksen mukaiseksi, mutta toiveissa on osaajia, harjoittelijoita tai vaikka vapaaehtoistyöntekijöitä:

- näyttelyn ylläpitotehtäviin, kiinteistöhuoltoon, puutarhanhoitoon, siivoukseen, remonttitöihin...

- kulttuurituotantoon, residenssikoordinointiin, markkinointiin, asiakaspalveluun, dokumentointiin, miksei vaikka nettitelevision perustamiseen...

Harjoittelujaksoja voidaan järjestää oppilaitosten kautta ja yksityiskohdista voidaan sopia yksilöllisesti. Harjoittelija voi myös olla työkokeiluun oikeutettu työtön työnhakija ja tehdä sopimuksen tukijärjestelyistä TE-toimiston kanssa.

Emme pysty maksamaan palkkaa harjoittelusta, mutta asunto ja mahdollisuus käyttää taidelaitoksen työskentely- ja muita yleisiä tiloja ovat työn etuja.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset haihatus@haihatus.fi