TAITEILIJARESIDENSSIT

ediet450.jpg
residenssin hakulomake

Haihatus myöntää 1 - 6 kuukauden residenssejä kaikkien alojen taiteilijoille. Residenssimaksu on 650/kuukausi/ henkilö ja 975/tuplahuone/2 henkilöä. Muutamalle nopealle on vielä tilaa jopa keväälle 2016, joten kannattaa hakea heti! Haihatus käsittelee hakemukset lähes päivittäin eli vastauksen saa nopeasti.

YLEISTÄ

Residenssin majoitushuoneet (6kpl 17 - 23m2) sijaitsevat residenssitalo Utopian yläkerrassa ja niissä on jokaisessa oma pienoiskeittiö. WC- ja suihkutilat ovat yhteisissä tiloissa. Samassa rakennuksessa on työskentely- ja harjoitustiloja (10- 60m2). Käytettävissä on myös yhteinen keittiö, oleskelutilaa, sauna, näyttelytalo Haihatus, tapahtumatalo Fantasia ja suuri piha-alue.

Taiteilijoilla on mahdollisuus residenssijaksonsa aikana järjestää tapahtumia ja esityksiä oman taiteensa esille tuomiseksi ja osallistua kahdesti vuodessa järjestettäviin yhteisnäyttelyihin. Täysin omaan työskentelyyn keskittyminen on myös mahdollista, Haihatuksen ohjelma on vapaata ja taiteilijalähtöistä.

Allergisten on hyvä huomioida että talossa asuu kolme kissaa.

RESIDENSSIMAKSU

650 €/kuukausi/ yhden hengen huone ja 975/tuplahuone/taiteilijapari.

Maksuun sisältyy majoitushuone (17-23m2) ja oikeus työskentelytilan (10-50m2) tai esittävän taiteen harjoittelutilan (60m2) ja yleisten tilojen käyttöön, sekä vesi, sähkö ja langaton internet-yhteys.Matka- ja elinkustannukset taiteilija maksaa itse.
Residenssitaiteilijoiden vieraiden lyhytaikainen majoittuminen 20€/yö/yksityishuoneessa tai 10€/yö/ patjamajoitus residenssitaiteilijan huoneessa.
Haihatus tarjoaa myös maksuttomia residenssejä suomalaisille taiteilijoille, taidekulttuurin toimijoille ja alan opiskelijille muutaman tunnin päivittäistä työtä vastaan. Työ räätälöidään tekijälleen sopivaksi. Tarjolla on monenlaisia taidelaitoksen ylläpidon tehtäviä.

Yhteydenotot
residency@haihatus.fi
Taidelaitos Haihatus
Site Meter