HAIHATUS HAKEE MONITOIMITYÖNTEKIJÄÄ

Työllistämistukeen oikeutettu henkilö saa työpaikan Haihatuksessa siivouksen, asiakaspalvelun, näyttelypäivystyksen ynnä muissa taidelaitoksen moninaisissa tehtävissä. Tähän pestiin ei sisälly asuntoa.

yhteydenotot: haihatus@haihatus.fi


VAPAAEHTOISTYÖTÄ JA TYÖHARJOITTELUA

Haihatus hakee harjoittelijoita ja vapaaehtoistyöntekijöitä moniin hommiin

Taiteiden, kulttuurin, matkailun, kiinteistöhuollon ym opiskelijat ja harrastajat huomio: tässäpä on oiva mahdollisuus perehtyä maailman taidekulttuuriin ja verkostoitua kansainväliseen taidemaailmaan keskisuomalaisella maalaispaikkakunnalla. Työ voidaan räätälöidä hakijan suuntautumisen ja kiinnostuksen mukaiseksi, mutta toiveissa on osaajia, harjoittelijoita tai vaikka vapaaehtoistyöntekijöitä:

- näyttelyn ylläpitotehtäviin, kiinteistöhuoltoon, puutarhanhoitoon, siivoukseen, remonttitöihin...

- kulttuurituotantoon, residenssikoordinointiin, markkinointiin, asiakaspalveluun, dokumentointiin, miksei vaikka nettitelevision perustamiseen...

Harjoittelujaksoja voidaan järjestää oppilaitosten kautta ja yksityiskohdista voidaan sopia yksilöllisesti. Harjoittelija voi myös olla työkokeiluun oikeutettu työtön työnhakija ja tehdä sopimuksen tukijärjestelyistä TE-toimiston kanssa.

Emme pysty maksamaan palkkaa harjoittelusta, mutta asunto ja mahdollisuus käyttää taidelaitoksen työskentely- ja muita yleisiä tiloja ovat työn etuja.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset haihatus@haihatus.fi

Site Meter